Varga Domokos Általános Iskola E-suli    
   
Kedves Szülők, Tanulók!
 
Iskolánkban is teljes gőzzel beindult a digitális oktatás.
 
Nyilvánvalóan nem tudom megmondani, milyen következményei lesznek a járványnak a tanévvel kapcsolatban. Az azonban valószínű, hogy az eredményes tanévhez hitelt érdemlően igazolnunk kell, hogy dolgoztunk, tanultunk. Ezért kérem tőletek, hogy a BEADANDÓ FELADATOKAT (Ezek lennének az órán megoldott példák.), és a HÁZI FELADATOKAT is rendszeresen, időrendi sorrendben, dátumozva írjátok be a füzetbe!
Akinek módjában áll, fényképezze le, és küldje el a megadott email címre a megoldott feladatait. Ha valakinek nincs lehetősége a fotózásra, írja a megoldásokat Word-ben, és csatolja a levélhez!
Csak a határidőre beérkező feladatokat tudom értékelni.
Külön értékelem a BEADANDÓ FELADATOKAT, és a HÁZI FELADATOKAT. Az értékelés pontozással történik. A feladatra 0 - 6 közötti pontot kaptok. A feladatok megoldásait, és az elért pontszámokat mindig megadom.
Ez utóbbit egy táblázat formájában, ahol azonban mindenki álnéven szerepel majd. Csak a járvány után tudjátok meg, ki is volt az álnév mögött. Aki nem küldi be a megoldást, -1 pontot kap. A kialakult sorrend mutatja majd az elvégzett munkád minőségét.
Nem gond, ha a beküldött feladat hibás. Számomra a hibákból derül ki, hogy milyen segítségre van szükséged.
A versenyfeladatokat külön pontozom, a résztvevők másik álnevet kapnak. A versenyen való részvétel nem kötelező, de egy kis gondolkodás még senkinek sem ártott meg.
Próbálok minden segítséget megadni. A kapcsolattartás módja:az email, a facebook és az altsuli. Akinek módjában áll, kérem, minden nap nézzen rá az altsulira, és adja tovább az információkat!
Elképzelhető, hogy a járvány után mindenkinek vizsgát kell tennie a leadott digitális tananyagból. Ahhoz, hogy ez eredményes legyen, tanulnotok kell!! Nem érdemes tehát csalni a feledatmegoldások során, ugyanis könnyen lebukik az illető, ha a maximális pontszámmal beküldött feladatot a vizsgán 0 pontosra írja.
Valószínű, hogy azok a tanulók, akik önhibájukból - nemtörődömség, lustaság - nem vettek részt a digitális oktatásban, vizsga nélkül évet ismételnek.
Ahhoz, hogy eredményt érjünk el, össze kell fognunk. Mindenkinek az együttműködésére szükség van. Kérem, segítsetek!
Az eredményes munkához elengedhetetlenül szükség van arra, hogy a szülők felügyeljék a gyerekek munkáját. Kérem, rendszeresen hasonlítsák össze a füzetben megoldott feladatokat az általam utólag megküldött megoldásokkal!
Az alábbi táblázatokban + jelet tettem annak a neve mellé, akivel már sikerült közvetlenül felvennem a kapcsolatot, akinél nincs ott a jel, az még nem reagált a megkeresésemre. Kérlek értesítsétek őt, hogy a csoportjának megfelelő email-címen jelentkezzen nálam!
Jó munkát kívánok!
Vigyázzatok magatokra, és a hozzátartozóitokra!
Közösen megbirkózunk a helyzettel.
 
Kattints a csoportnévre!
 
7ab1
7ab2
7ab3
8ab1
8ab2
         
 
 
E-suli