A következő oldalak az 5-8. osztályos matematika tananyag elsajátításához próbálnak segítséget nyújtani. Elsősorban azok számára készültek, akiknek nehézséget okoz a követelmények teljesítése.

Bízunk benne, ha majd teljesen elkészül, az anyag segítheti az otthoni gyakorlást, a tanórai munkát és szemléltetést. A honlapot, jelenlegi, alig félkész állapotában is használhatónak tartjuk.

Az oldalt folyamatosan fejlesztjük. Ebben a munkában szeretnénk támaszkodni a felhasználók visszajelzéseire. Örömmel fogadjuk az észrevételeket az altsuli@freemail.hu címen.

 

Az egész anyaggal kapcsolatban minden jogot fenntartanak maguknak a szerzők. Tilos az oldalt, vagy annak bármely részletét lemásolni, az Interneten, vagy más hordozón megjelentetni.

 

 

 

A gomb segítségével az összegyűjtött, témánként csoportosított interaktív feladatokhoz juthatunk

 

 

Ez a gomb a tanórai szemléltetést segítő, témánként csoportosított programokra mutat.

 

 

"

 

Erre az ikonra, majd a megjelenő ablak menüsorában a Word ikonjára kattintva lehetővé válik az aktuális szövegrész szerkesztése, módosítása, és az így „személyre szabott” anyag saját tanórán való felhasználása.

 

 

¸

 

Az ikon a megértést – remélhetőleg – segítő animációkra mutat, melyek akár önálló ismeretszerzésre is felhasználhatóak.

 

 

 

Az ikonra kattintva – sorszámozott:  1.  ,  2.   stb. – interaktív feladatokhoz jutunk.

 

 

&

A tanórai szemléltetést – reményeink szerint – megkönnyítő eszközök ikonja. Megértésükhöz mindenképpen elkél a tanári segítség.  Sorszámozásuk:  1.  ,  2.